Beleef het op de boulevard!

De activiteitenruimtes op de Boulevard bieden diverse mogelijkheden. Kom eens kijken, kom eens beleven!

Beperking of niet, iedereen is hier welkom. Hier gaat het om wat je leuk vindt en graag doet. Samen zoeken we naar passende activiteiten waar jij rustig, blij of gelukkig van wordt.

Atelier

Kunst maakt mensen blij en gelukkig. In onze ateliers krijgen deelnemers de mogelijkheid om hun creativiteit te uiten. Tekenen, schilderen, keramiek, beeldend werken: er is ruimte voor elk talent. Onze kunstenaars werken o.a. met glas, keramiek, hout en textiel. Talent en interesses worden geïnventariseerd en samen ontwikkeld met begeleiders. In het atelier heeft ook ArtORO een plekje.

Ben je benieuwd naar de kunst die gemaakt wordt? Kom gerust een kijkje nemen.

Winkel

Kom eens langs in onze winkel naast het atelier. Hier zijn onze zelfgemaakte kunstwerken en ambachtelijk gemaakte cadeauartikelen te koop. 

Onze winkel is open op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Theater

In deze grote multifunctionele ruimte is van alles mogelijk zoals beweeglessen, theater, spelletjes doen en andere activiteiten. Samen dansen, muziek maken, toneel, het kan hier allemaal. Er is een opvouwbaar podium dat gebruikt kan worden bij optredens.

Buurtkamer

De buurtkamer is een prachtige ruimte waar mensen rustig een krantje kunnen lezen, een boek lenen of een spelletje kunnen doen. 

Huiskamer & sfeerkamer

In deze ruimten kunnen deelnemers rustig een kopje koffie drinken, een praatje maken, meedoen met geheugentraining, een spelletje of andere activiteit. 

Even stilte of rusten

Wil je gedurende de dag rusten of een dutje doen? Dat kan in de ontspankamer en de rielekskamer. Ook is er een stilteruimte op de Boulevard waar je je even kunt terugtrekken voor een moment van bezinning.

Ruimte huren

Het is mogelijk om de buurtkamer, de mediatheek of het theater te huren voor bijeenkomsten. In het theater kunnen ook grote groepen terecht of kunnen evenementen plaatsvinden. Bij goed weer kan je ook het terras bij het theater buiten gebruiken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden op de Boulevard?
Heb je een vraag of een idee voor de Boulevard?
Wil je meedoen of als vrijwilliger actief worden?

Vul ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op.